Zeg STOP tegen rimpels met behulp van LEFERY!

Zeg STOP tegen rimpels met behulp van LEFERY!

Indien het kijken in de spiegel wordt elke morgen een schrikbeeld, het is de hoogste tijd om je nieuwe hulp in de strijd tegen de rimpels leren te kennen – LEFERY Active Cell Regeneration.

Elke van ons is volledig bewust van de gevolgen van de lopende tijd. De eerste rimpels merken wij al rond het 30-ste levensjaar (maar in de werkelijkheid het proces van ouder worden van het huid begint al ong. het 25-ste levensjaar), in de navolgende jaren wordt er steeds meer moeilijk om de veranderingen onder de make-up te verschuilen. Ongeacht of wij al een probleem met de rimpels hebt of pas beginnen ze een reden van slapeloze nachten worden, bestaat er alleen de enige oplossing – actie!

Om doelmatig te handelen, kies een anti-rimpelcrème die niet alleen voor opperhuid effecten zorgt, maar naar binnen van de huid indringt en een langdurig effect biedt. Op de markt is al een anti-rimpel behandeling LEFERY beschikbaar met een revolutionaire samenstelling die zelfs naar DNA van de huid doordringt – op die manier niet allen de huidige rimpels worden gladder maar ook ontstaan er geen nieuwe. Het vormt een uitzondering binnen de traditionele cosmetica voor gezichtsverzorging. Het wordt in de samenwerking met de Amerikaanse genetici gecreëerd en bij duizenden vrouwen getest.

 

 

Het is ook belangrijk dat naast zulke ongewone doelmatigheid de behandeling met LEFERY Active Cell Regeneration blijft volledig veilig en onschadelijk voor de huid – het bestaat uit alleen natuurlijke ingrediënten. Het zijn: hyaluronzuur (aanwezig in elk menselijk organisme, zorgt voor het binden van water waardoor de huid soepel en bevochtigd wordt), collageen (eiwit die het bindweefsel vormt, de productie ervan daalt na het 25-ste levensjaar; het zorgt voor flexibiliteit en jong eruitzien van de huid), d-pantenol (bevochtigt de huid en versneld de regeneratie ervan), plantaardige oliën (dankzij grote hoeveelheid van vitamines, mineralen en vetzuren voeden ze de huid en werken tegen het ouder worden ervan).

De LEFERY behandeling bestaat uit twee crèmes: dag- en nachtcrème. Het kan voor elke huid gebruikt worden, zelfs bij allergie, er is ook geen leeftijdsgrens – het wordt zoveel voor vrouwen met rijpe huid als voor vrouwen die pas willen voorkomen om de effecten van het ouder worden van de huid te vertragen aanbevolen.   

Partners: GGZweb