Een innovatieve shampoo Vivèse Senso Duo: krijg een dik, sterk haar terug binnen 3 maand!

Een innovatieve shampoo Vivèse Senso Duo: krijg een dik, sterk haar terug binnen 3 maand!

Het probleem van een zwak, beschadigd en uitgevallen haar raakt de meeste van ons. Hoe pak je dat aan? Probeer dan een shampoo die 100 % natuurlijk is en die het haar voedt en versterkt dankzij nauwkeurig gekozen werkzame stoffen.

Oorzaken van haaruitval

De zwakheid van het haar is vaak het resultaat van onvoldoende hoeveelheid van vitamines en mineralen die geleveerd tot het lichaam zijn. Behalve een slechte dieet het kan met de stress in verband zijn, maar ook onvoldoende hoevelheid slaap of de invloed van negatieve buitenfactoren (de UV-straling, de vorst, chemicaliën). Om een sterk, gezond haar terug te krijgen, moet men vooral voor de versterking van de haarstructuur en de bescherming zorgen.

 

Vivèse Senso Duo: het voeden van binnen

De dermocosmetische formule van Vivèse Senso Duo shampoo werd gebaseerd op waardevolle stoffen en plantaardige exctracten die binnen de cellen van het haar gaan en die de optimale hoeveelheid van mineralen leveren. Daardoor wordt het haar sterker, valt niet meer uit, krijgt de glans en de vitaliteit terug.

Multivitamine complex gaat binnen de hoofdhuid, voedt haar grondig en remt het proces van de verdwijning van haarzakjes en stimuleert het tot groei.

Olie uit de zaden van rozen heeft invloed op de vermeerdering van collageen in de huid, regenereert de haarwortel en beschermt tegen de werking van vrije radicalen.

Cafeïne stimuleert het haar tot groei en blokeert de groei van het hormoon dat verantwoordelijk van het haaruitval is.

Extract uit tarwekiemen vergroot het niveau van het absorberen van de eiwitten, verlengt de fase van haargroei en versterkt de structuur.

Kokosolie bevocht het haar, stimuleert de groei van het haar, maakt het flexiber en remt het haaruitval.

Arginine heeft een geregeneerde werking, heeft invloed op het snelle absorberen van waardige stoffen en versterkt de natuurlijke barrière van het haar.

Scutellaria baicalensis stimuleert de stamcellen van het haar en verbeteert het proces van regeneratie na het verlies van het haar.

Valkruid versnelt de absorbtie van nutriënten en heeft invloed op de dikte van het haar.

Extract uit camellia beschermt het haar tegen de werking van schadelijke buitenfactoren, en helpt bij de hydrolipide structuur, bevochtigt en zorgt voor het voorkomen van voortijdige sterfte.

Extract uit gemberwortel heeft een gunstige invloed op microcirculatie in de hoofdhuid, voedt haarzakjes en heeft een antioxidant werking.

 

 

De werking van de bovenwermelde bestanddelen werd in de klinische proeven bevestigd. Uit het onderzoek blijkt dat het dagelijkse gebruik van Vivèse Senso Duo shampoo geneest de stoornissen van haargroei van verschillende soort en helpt bij de verdikking om 20% binnen 3 maanden! Probeer nu ook - we garanderen dat de eerste effecten al na enkele dagen van gebruik zichtbaar zijn.

Partners: GGZweb