De Beste Nederlandse Youtube Channels over Gezondheid

De Beste Nederlandse Youtube Channels over Gezondheid

Vind jij je gezondheid ook zo belangrijk en zou je er graag meer over willen weten? Dan raden wij je aan om de volgende Youtube Channels te bezoeken.

Gezondheidsplein TV

Dit is een Youtube Channel waarbij je meer informatie kunt krijgen over verschillende medische aandoeningen en ziektebeelden. Dit kanaal is erg informatief en je kunt er een hoop van leren.

Fonds Psychische Gezondheid

Deze populaire Youtube Channel gaat over een jonge meid die te kampen heeft met verschillende psychische stoornissen. De stoornissen waar zij mee te maken zijn de dwangstoornis OCD, een dwangmatige persoonlijkheidsstoornis en de stemmingsstoornis dysthymie. Deze dame heeft ervoor gekozen om haar verhaal te vertellen omdat ze hoopt op deze manier meer begrip te krijgen voor mensen die met deze ziekte.

Healthyandhandsome

Op deze Youtube channel kun je een hoop tips en leuke weetjes vinden over gezondheid, het effect van voeding, vele gezonde recepten en verzorging. Als jij er ook naar streeft om zelf zo gezond mogelijk te leven is het zeker aan te raden om deze channel te bezoeken en meer te leren over hoe je het beste een gezonde levensstijl kunt aanhouden.

Apotheek en gezondheid TV

Bij deze Youtube Channel kun je een hoop achtergrond informatie vinden over medicijnen, behandelingen, gezondheidsproblemen en gezond leven. De onderwerpen die je op deze channel kunt vinden zijn zeer divers waardoor het ook leuk wordt om hier regelmatig naar te kijken.

Uiteraard zijn er nog vele andere kanalen te vinden met meer informatie over gezondheid. Toch zijn de bovenstaande kanalen erg populaire kanalen die in onze ogen zeker een bezoek waard zijn als je meer informatie wil hebben over dit onderwerp.

Aan de hand van de informatie van de bovenstaande kanalen is het uiteraard ook mogelijk om zelf een Youtube kanaal op te zetten over gezondheid. Vul dit kanaal dan met verschillende filmpjes van goede kwaliteit. Omdat video’s over gezondheid vaak complex kunnen zijn, is het aan te raden om een animatie video te laten maken over dit soort onderwerpen.

Partners: GGZweb